Case Study for a new landscape garden in Cringleford

We received a call from Mr & Mrs Thompson to supply a quote for a new patio to accommodate there new summer house. The summer house base had been laid so it was above ground level so restricting the use of the outside space. So we came up with a design to raise the patio to the same level as the Summer House making it a much more usable space. The design involved building retaining walls and steps. The paving used was Brett sandstone colour fossil mint with a alpha antique boarder, we also created some curved garden beds within the patio which when planted will give a much more softer look to the appearance of the hole area.

  • CLIENT Pete & Marion Thompson – Cringleford
  • YEAR 16/09/2013
  • Mr & Mrs Thompsons TestimonialDear Karl, We contacted you to suggest a new layout of our garden to access and incorporate a new summer house. From the first visit we were impressed with your vision and understanding of what was both required and possible which was totally amazing and far beyond what we could envisage, but with your help and expertise we went ahead and work started relatively quickly. We must give praise to Steve, Gavin, Jon, Declan and Mathew who worked long hours and were very industrious. Their professionalism and dedication to their work is a credit to them and we thank them for their politeness and involving us at all times in the project. Now that it is all finished we are absolutely thrilled and have already asked you to do some more work for us. We would thoroughly recommend anyone wishing to have this type of work done to use your company. Many thanks Marion and Pete
  • CATEGORY